Тошко Йорданов скочи на протестните партии... в Twitter

Обвини ги в политическо късогледство
234
Тошко Йорданов скочи на протестните партии... в Twitter
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Също като лидера на ИТН Слави Трифонов, заместникът му в партията Тошко Йорданов избра социалните мрежи, за да отговори на критиките на политици от партиите на протеста срещу начина, по който беше представено правителството на ИТН.

Още по темата

Профилът на Йорданов в  Twitter  е пълен с постове срещу лидера на ДБ Христо Иванов и лидерите на другите протестни партии, защото не са одобрили правителството.

Христо Иванов вчера коментира, че предложението на Слави Трифонов за кабинет шокира страшно много хора - и като начин на действие, и като съдържание, и като персонален състав.

„Умният човек много, ама много би трябвало да внимава, когато говори публично и да мисли за последствията. Ако мисли…“, отговори му в  Twitter  Тошко Йорданов.

"С тъга наблюдавам чудовищното късогледство и министерски мечти на т.нар. “политически лидери”. Ок!",  "Ако не беше ИТН тиквата щеше още да е премиер! Не хващате ли реалността?", поства още той и добавя: " Пак да припомня защо Тиквата не е премиер! Разбирате ли накъде ви бия? ЦИК при 100% обработени протоколи: "Има такъв народ" печелят изборите. Партията на Слави Трифонов води и при вота в чужбина".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля , че - тошко трябваше да бьде посочен вьв -итн за премиер
190
1
 
13
 
! Отговори
Е ле па тоя... преди 2 години
Тошко Африкански се подиграва на Тиквата...Божкеее...какво доживяхме...!Да се смееш ли или да плачеш...?
189
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълен ташакккк си Тошкоооо ,имате 65 депутати ,а не 165!!!
188
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СПРЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ ЛОШО ЗА РУСИЯ, НЕБЛАГОДАРНИЦИ КИРИАК СТЕФЧОВЦИ. МНОГО ЕЛИТНИ ОФИЦЕРИ СИ ДАДОХА ЖИВОТА В ОСВОБОДИТЕЛНАТА ВОЙНА, САМИЯТ ЦАР Е БИЛ СУПЕР СВЕСТЕН И ВЯРВАЩ ЧОВЕК, УБИТ ПО-КЪСНО В ПОРЕДНИЯТ АТЕНТАТ СРЕЩУ НЕГО...ДОРИ ПЛЕМЕННИКЪТ НА ЦАРЯ ОТ ЦАРСКОТО СЕМ.Е ЗАГИНАЛ ТУК В НАШИТЕ ЗЕМИ....АМАН ОТ НЕГРАМОТНИЦИ повтарящи като папагали опорки от разни посолства...НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ!!!
187
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко - поредния след Волен Сидеров и Динко от Ямбол които опорочихте името на родния ми град. От къде ви намират все такива вземи единия и с него удари другия по главата.
186
2
 
7
 
! Отговори
Никога преди 2 години
ПИТАЙТЕ ХАРИ МУСТАФА КОГА ЩЕ СЕ ОПРАВИИМ
185
7
 
11
 
! Отговори
ЧЕСТИТО преди 2 години
СПОРИТЕ ТУК ЗА РУСИЯ И ТУРЦИЯ А СТЕ СЛЕПИ,ЧЕ САЩ ЗАТРИ БГ ЗА 30 ГОДИНИ БЕЗ ВОЙНА
184
4
 
4
 
! Отговори
ДЯДО ВАНГО преди 2 години
АКО НЯКОЙ Е МУ Е ЯСНО ,ЧЕ БГ УМРЕ И НЯМА ДА ВЪЗКРЪСНЕ НИКОГА БЛАГОДАРЕНИЕ НАВСИЧКИ ТИЯ В ПАРЛАМЕНТА ДА ГО СВЕТНА
183
2
 
23
 
! Отговори
При миналите избори, преди 2 години
когато никой не подкрепи първата партия-ГЕРБ и предложения и кабинет,това според Тошко бе добро.Сега,когато пак не искат да подкрепят първата партия -ИТН,това е зло.Абе Тошко,оправи си схващането за добро и зло,да е принципно. То при вас какви принципи-пасквили и чалга...Нали си сценарист,направи поне един свестен сценарий,ама лесно се руши,но трудно се гради.Този път вие ще "ручате жабето" с нескопосаните си политически измишльотини.Другите-кой "токсичен",кой претенциозен,а вие какви сте?
182
2
 
12
 
! Отговори
Proace преди 2 години
Оффф писна ми от простотия, а дребните риби кълват ли кълват, че и за министри се гласяха. Да да ама не
181
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ни интересуват клоунски сметки, или ще си промените програмата в съответствие с българските национални интереси или пътувате.
180
3
 
15
 
! Отговори
аз преди 2 години
Правилно тогава и Тошко и Слави нямаше да се видели НДК на живо. Хахахаха
179
4
 
22
 
! Отговори
дядо Йоцо,гледа преди 2 години
ДА СЕ ВЪЗТАНОВИ СОФИЙСКОТО ЖИТЕЛСТВО!...АМАН ОТ СЕЛЯНИЯ,НЯМА ОПРАВЯНЕ!
178
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тия да знаят че повечето хора са гласували за тях за да махнат *** и че много лесно ще загубят с глупавите си идеи.още царчето искаше да дава магистралите на концесия на свои хора за дълги години.
177
8
 
5
 
! Отговори
До ДС в България > преди 2 години
Даа, ясно е за какво са дошли руснаците на Балканите с войска без елитни части, много доброволци и полковете на покорените съседи, въоръжени с най-старите пушки с хартиени куршуми, без превоз, без храна, срещу най-модерно въоръжената с френски пушки турска армия...това след думите на Султана, че ако загубят, ще избият всички българи на територията. При такава ситуация - всеки изход от войната е вид "победа". Финландците са имали много качествени свои пушки. Благодарност и Вечна Памет на загиналите!....Целта и сега е Москва-Трети Рим.
176
3
 
38
 
! Отговори
ТИКВА преди 2 години
Тошко *** тръгнал политик да става, облика на България ако ще е той, тежко й на държавата ни. Този език е присъщ само за ягодоберачи и с ниско ниво образование. Това са избирателите на ИТН.
175
2
 
7
 
! Отговори
ДС в България > преди 2 години
До До ДС в България > "Имам предвид - координацията между Русия и Турция е изключителна! Това е което на много хора име трудно да повярват. Те са водили много войни но сътрудничеството им по отношение на България надминава враждата, дори в исторически аспект от миналото." Напълно съм съгласен. На Балканите Русия и Турция имат почти идентични интереси и работят съвместно за постигането им.
174
4
 
5
 
! Отговори
ДС в България > преди 2 години
До До ДС в България > "Само да добавя, не изключвам, че в плановете стои разчленяване и изличаване на част от териториите." Засега този вариант не стои, тъй като първо трябва да се стигне до излизането ни от ЕС, но да, дългосрочно (30 плюс години) е напълно възможно, ако не се вземем в ръце.
173
0
 
8
 
! Отговори
ДС в България > преди 2 години
До До ДС в България > "Странния, на пръв поглед факт, че интересите на Русия и Турция вървят в едно русло, е труден за възприемане." Ами, никак не е странен, ако се освободиш от набиваната над столетие от руската пропаганда идея, че руснаците са ни "освободили" ОТ турците, когато реалността е, че руснаците са дошли на Балканите по съвсем други причини. Турците в този момент са им пречели, но когато младата държава е започнала да се оформя, турци и руснаци са работили с-у нея заедно още тогава!
172
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошкослави беше полезен *** да свали Тиквата. Но не трябва да се позволява Тошкослави да управлява съдбата на България със стари кадри на НДСВ и ДПС. Либертарианци и десни радикали искат да си самопродадат събраното и платено от държавата след тях. Държавата ще създава и строи, а Тошкослави и старите юпита ще се връщат за нов грабеж на създаденото от държавата.